Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

"Ανάσα αξιοπρέπειας": Κάλεσμα στην Πλατεία Μιαούλη, Τετάρτη 11/2, 6μ.μ., και σε κάθε συγκέντρωση στις Κυκλάδες από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (ΠΡΩΗΝ) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Οι εργαζόμενοι στη Π.Ν.Αι. μαζί με όλους τους συναδέλφους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία αντιστάθηκαν με αποφασιστικότητα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ακραίας λιτότητας που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια. Ο μαζικός αγώνας όλων των εργαζομένων συνέβαλε αποτελεσματικά στην απονομιμοποίηση των
πολιτικών που οδήγησαν στην εξάπλωση της φτώχειας και της ανεργίας αλλά και στην ένταση του αυταρχισμού και τη συνεχή κατάργηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Τη Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα της έκτακτης συνεδρίασης του Eurogroup για το ζήτημα της Ελλάδας, καλούμε και εμείς τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζί με όλο το λαό στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα "Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς".

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας με το κάλεσμα "Ανάσα αξιοπρέπειας":

“Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!”


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ 6μ.μ. ΣΤΗ ΣΥΡΟ
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου