Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες


 

Η Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης θα γίνεται από τις 5 έως τις 13 Σεπτέμβρη στην οδό Μ. Μερκούρη, έναντι Πνευματικού Κέντρου από εθελοντές, ώρες καταστημάτων.
5 λεπτά, ας ασχοληθούμε όλοι πηγαίνοντας κάτι, αξίζει τον κόπο!
  • Είδη ένδυσης:
Ρούχα (καθαρά και αξιοπρεπή, καλοκαιρινά-εποχικά ρούχα που να χρησιμεύουν σε κάποιον που ζει στο ύπαιθρο και που κάνει πολλά χιλιόμετρα με τα πόδια). Βοηθητικό θα είναι να χωρίσετε τα ρούχα που θέλετε να δώσετε ανά σετ σε ξεχωριστή σακούλα πχ: παντελόνι μπλούζα , να κλείσετε τη σακούλα κι απ’ έξω να γράψετε τι είναι, για ποιο φύλο προορίζεται και το νούμερο πχ: αγόρι 2 ετών, παντελόνι μπλούζα, αν έχετε να προσθέσετε σε κάθε σετ κι ένα ζευγάρι κάλτσες, βρακάκι ή καπέλο, ακόμα καλύτερα).
Παπούτσια γυναικεία, ανδρικά, παιδικά
Κάλτσες γυναικείες, ανδρικές, παιδικές
Εσώρουχα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά
Πάνες
  • Τρόφιμα: Κονσέρβες εκτός από χοιρινό
  • Φάρμακα
  • Χρήσιμα προϊόντα επίσης θα είναι οι μάρσιποι, για την μεταφορά των βρεφών, sleeping bags, υποστρώματα, στρώματα γυμναστικής για τον ύπνο στην ύπαιθρο. Μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, κηραλοιφές, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια κ.α. Από φαρμακευτικά είδη, βρεφικά αναλγητικά, σιρόπια για το βήχα, αντιβιοτικά, κρέμες για συγκάματα, φυσιολογικό ορό κ.α.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία πολιτών της Σύρου στο
https://www.facebook.com/groups/1632109370393644/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου