Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, 12:30 στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Νοτ. Αιγαίου (λιμάνι Ερμούπολης)


ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΛΕΒΑΡΗ
Πανελλαδική Πανεργατική-Πανυπαλληλική Στάση Εργασίας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΠΟΡΕΙΑ
12:30 μ.μ. στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
(λιμάνι Ερμούπολης)

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!



Η ληστεία της τρόικας συνεχίζεται με τη δανειακή σύμβαση. Η δοτή συγκυβέρνηση των δανειστών τρέχει να ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου μνημονίου, της νέας ληστρικής επιδρομής της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αστικής τάξης σε βάρος των εργαζομένων και του λαού, μέχρι την ολοκληρωτική παράδοση της οικονομίας, της κοινωνίας, της μισθωτής εργασίας, των δημοκρατικών, κοινωνικών, εργασιακών, συνδικαλιστικών και ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών κατακτήσεων, ολόκληρου του δημόσιου πλούτου, της ίδιας της ζωής μας στον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου, θυσία στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους.


Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης και η ντόπια αστική τάξη «πανηγυρίζει» για την «συμφωνία» που παραδίδει την οικονομική-κοινωνική-πολιτική ζωή της χώρας στην ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και υποτάσσει τους εργαζόμενους και το λαό στο εγχώριο και ευρωπαϊκό κεφάλαιο, μετατρέποντάς τους σε είλωτες.

Κάθε ώρα παραμονής τους στην εξουσία είναι επικίνδυνη. Ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα και σπέρνουν φτώχεια, ανεργία, οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Τη στιγμή, όμως, που ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι υποστηρικτές της πολιτικής τους ψηφίζουν τη μεγαλύτερη αφαίμαξη μισθών όλης της μεταπολεμικής περιόδου νομοθετώντας τη γενιά των 400-500 ευρώ, που σχεδιάζουν να απολύσουν άμεσα 15.000 εργαζόμενους από το Δημόσιο και με προοπτική τους 150.000 μέχρι το 2015, που καταργούν κάθε δίχτυ προστασίας που είχε απομείνει στους εργαζόμενους παραδίδοντάς τους στο έλεος του κάθε εργοδότη, οι ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ επιλέγουν την αποκλιμάκωση και την υποταγή με τρίωρη στάση εργασίας!

Όμως, οι εργαζόμενοι δεν υποχωρούν, δεν υποτάσσονται. Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας στην προοπτική του απεργιακού αγώνα διαρκείας, για την ανατροπή των κυβερνήσεων του «μαύρου καπιταλιστικού μετώπου», την έξοδο από την Ε.Ε., τη διαγραφή του χρέους. Ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους αγωνίζονται και συντονίζουμε τους αγώνες μας.

Ή εμείς ή αυτοί! Ή το κεφάλαιο, ή οι εργαζόμενοι.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΟΛΟΙ
την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΛΕΒΑΡΗ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΠΟΡΕΙΑ
12:30 μ.μ. στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (λιμάνι Ερμούπολης)
-
Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων στις Κυκλάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου