Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΛΕΣΜΑ για συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΗ 10:30, στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ (λιμάνι Ερμούπολης)


ΌΛΟΙ /-ΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!
 
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!




 ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ, 10:30 πμ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ (λιμάνι Ερμούπολης)



Η συμφωνία της Κυριακής 12 Ιούλη στο συμβούλιο αρχηγών της Ε.Ε απέδειξε σε όλους τους εργαζόμενους το ωμό εκβιαστικό αντιλαϊκό πρόσωπο της Ε.Ε, μιας ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας του κεφαλαίου που στόχο της έχει την κοινωνική εξαθλίωση του κόσμου της εργασίας στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Η υπογραφή της συμφωνίας από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί ένα νέο ιουλιανό πραξικόπημα απέναντι στο ΌΧΙ του ελληνικού λαού σε κάθε σχέδιο μνημονίου.


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδέχεται και επιδιώκει να υλοποιήσει, μαζί με τη βοήθεια του μαύρου μετώπου (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), ένα νέο σκληρό Μνημόνιο πτωχοποίησης της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Το “εθνικό μέτωπο” του κεφαλαίου που έχει πλέον συγκροτηθεί, χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, επιδιώκει να συντρίψει την πάλη και τη θέληση του αγωνιζόμενου λαού. Επιδιώκει να βάλει για άλλα τρία χρόνια τον ελληνικό λαό στο “γύψο” της επιτήρησης, της ανεργίας και την φτώχειας.

Τα νέα μέτρα ισοπεδώνουν τα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα των εργαζόμενων, των ανέργων, της νεολαίας, των συνταξιούχων. Ξεπουλούν το δημόσιο πλούτο, προς όφελος των δανειστών και των συμφερόντων του κεφαλαίου. Προεικονίζουν εκπαιδευτικό αρμαγεδδώνα, με νέες μειώσεις μισθών, απολύσεις, μηδενικούς διορισμούς, αξιολόγηση, κατάργηση όλων των κατακτήσεων των τελευταίων μηνών στο όνομα της αναστολής των «μονομερών ενεργειών» και χτύπημα των συνδικαλιστικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Δε θα το επιτρέψουμε !

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε παρατεταμένο αγώνα διαρκείας για την ανατροπή όλων των μνημονίων, για να ηττηθεί στο δρόμο η πολιτική συγκυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ. Η δύναμη του οργανωμένου λαού είναι πιο ισχυρή από κάθε εκβιασμό, το ΌΧΙ δε μπορεί να μετατραπεί σε ΝΑΙ.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΗ, 10:30 πμ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ (λιμάνι Ερμούπολης)

 
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΕΕ, ΔΝΤ
 

Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων στις Κυκλάδες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου