Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου : Συμπαράσταση στους δίκαιους αγώνες των καθηγητών

Η επιβολή επιστράτευσης σε εργαζόμενους - και μόνο με την σκέψη της απεργίας- καθιστά παράφορη καταστρατήγηση κάθε έννοιας εργατικού δικαίου. Είναι επιβεβαίωση, για ακόμη μια φορά, της αυταρχικής και αντιδραστικής πολιτικής της τρικομματικής κυβέρνησης, που βασίζεται στον εκφοβισμό, στην αστυνομοκρατία, στη διάλυση του συνδικαλισμού, στην εξαθλίωση και στην τυφλή υπακοή των εργαζομένων.
Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμπαραστέκεται στους δίκαιους αγώνες των καθηγητών που υπερασπίζονται τον δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου και μάχονται για αξιοπρεπή εργασία, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων την Πέμπτη 16 Μάη στις 7μμ στην πλατεία Σαπφούς

Προκηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Μάη, από τις 8πμ μέχρι τις 11πμ για συμπαράσταση στην απεργία των καθηγητών και καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν εμπράκτως με την παρουσία τους, στα κεντρικά Λύκεια, το μήνυμα της στήριξης του δίκαιου αγώνα των εκπαιδευτικών.

Ενός αγώνα που μας οδηγεί στην αποτίναξη του φόβου που έχει κουρνιάσει μέσα μας και στην γέννηση της ελπίδας που συνδέεται άμεσα με την αξιοπρέπεια μας και με την αξιοπρέπεια των παιδιών μας.

Οι μαζικοί αγώνες είναι η μόνη απάντηση, η μόνη διέξοδος απέναντι στην τρομοκρατία και στην επιστράτευση.

Πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να παλέψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου