Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα, Τετάρτη 19/11, στις 17:00, εκδήλωση για το άνοιγμα της Παιδικής Βιβλιοθήκης, από την Πρωτοβουλία για την Παιδική Βιβλιοθήκη Σύρου

Πρωτοβουλία για την Παιδική Βιβλιοθήκη Σύρου

Εκδήλωση για το άνοιγμα της Παιδικής Βιβλιοθήκης, Τετάρτη στις 17.00
 
Πέντε περίπου χρόνια μετά το κλείσιμο της Παιδικής Βιβλιοθήκης Σύρου και μετά από προσπάθειες κάθε είδους για την επαναλειτουργία της, η πόρτα της Βιβλιοθήκης ανοίγει ξανά και δέχεται τα παιδιά - επισκέπτες της για ένα απόγευμα την εβδομάδα.
Την λειτουργία αυτή ανέλαβε ο δήμος, όπως ζητούσε από την αρχή η Πρωτοβουλία για την Παιδική Βιβλιοθήκη.
 

Η μία ημέρα την εβδομάδα δε φτάνει, μας δίνει όμως ελπίδα και τη δύναμη να προσπαθήσουμε γι' αυτό που οραματιζόμαστε, μια παιδική βιβλιοθήκη όλο ζωή στη διάθεση των παιδιών κάθε μέρα.
 

Η Πρωτοβουλία είναι δίπλα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και διοργανώνει μια μικρή γιορτή για το άνοιγμά της. Στο χώρο της βιβλιοθήκης την Τέταρτη 19-10-2014 και ώρα 17:00μ.μ. θα συναντηθούμε, θα παίξουμε θα ακούσουμε παραμύθια και θα φτιάξουμε μαζί... το κόκκινο σκουφί μας.
 

Ένα κόκκινο σκουφί που γλίστρησε από το κεφάλι ενός νάνου και μέσα του χωράνε όλοι! Όπως ακριβώς χωράνε όλα τα παιδιά στην ανοιχτή Παιδική Βιβλιοθήκη και πρέπει να συνεχίσουν να χωράνε……
 

Σας περιμένουμε με χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου