Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Τμήμα Κυκλάδων της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής: Καταγγελία και στάση εργασίας τη Δευτέρα 7/3 για τις διώξεις στη Σύρο

 Καταγγελία των διώξεων συμπολιτών μας για τη συμμετοχή τους σε διαδήλωση κατά την επίσκεψη Παπανδρέου τον Μάρτιο 2011 – Στάση εργασίας για τις Κυκλάδες την Δευτέρα 07-03-2016.


Το Τμήμα Κυκλάδων της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής καταγγέλλει την ποινική δίωξη συμπολιτών μας, οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά με την υπόλοιπη κοινωνία ,στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού μας, όπως αυτές εκφραζόταν κατά την επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού στην Σύρο, τον Μάρτιο του 2011.


Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων και της συρρίκνωσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας, ιδιαίτερα σε μία εποχή που το σύνολο της κοινωνίας βάλλεται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.

Για τους λόγους αυτούς, δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συμπολίτες μας, φοιτητές και εργαζομένους της Σύρου και καλούμε τη δικαιοσύνη να σταματήσει οποιαδήποτε ποινική δίωξη εναντίον τους.

Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής, από 08:00 – 11.00 τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, ώστε τα μέλη μας να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους συμπολίτες μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής προκυρήσει στάση εργασία τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 από 08:00-11:00πμ, για τα μέλη της στις Κυκλάδες, ώστε να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση αλληλεγγύης σε διωκόμενους συμπολίτες μας για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας το Μάρτη του 2011.

Προσυπογράφουμε και στηρίζουμε τη σχετική ανακοίνωση του τμήματος Κυκλάδων της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής και καλούμε τη δικαιοσύνη να παύσει οποιαδήποτε ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου