Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, από την Πρωτοβουλία "Σύρος: Αλληλεγγύη για τους Πρόσφυγες"



Σύρος: Αλληλεγγύη για τους Πρόσφυγες | Syros: Solidarity for refugees


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με προϋπόθεση τη στήριξη της Συριανής κοινωνίας, ως πρωτοβουλία πολιτών “Σύρος: Αλληλεγγύη για τους Πρόσφυγες” συνεχίζουμε τη δράση μας, παρά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του νησιού, αλλά και γενικότερα της χώρας, από τις εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές. Οι πολίτες του νησιού είναι αυτοί που, με συγκινητικό τρόπο, στηρίζουν κατά κύριο λόγο την ομάδα μας, στο έργο που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, για να προσφέρει μια μικρή βοήθεια στους πρόσφυγες που κατέφθαναν και εξακολουθούν να καταφθάνουν στη χώρα μας.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, στην αίθουσα του πρώην “ΑΓΟΡΑ”, στην πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης, με συλλογή τροφίμων, ειδών υγιεινής και φαρμάκων. Επίσης, λειτουργεί και Ανταλλακτικό Παζάρι (φέρνουμε τρόφιμα και τα ανταλλάσσουμε με ρούχα που είναι εκτεθειμένα στην αίθουσα). Στα σούπερ μάρκετς: έξω CARREFOUR-Μαρινόπουλος, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΝΕΩΡΙΟ, ΧΙΩΤΗΣ, κάτω CARREFOUR-Μαρινόπουλος και HONDOS CENTER υπάρχουν ειδικά καλάθια με σχετική ενημερωτική αφίσα για τη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής για τους πρόσφυγες.

Επιπλέον, με στόχο και πάλι τη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής για τους πρόσφυγες, διοργανώνουμε για δεύτερη φορά ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.00, στο χώρο της ΒΑΡΔΑΚΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, της οποίας το Δ.Σ. ευγενώς μας τον παραχώρησε και πάλι, και το οποίο ευχαριστούμε για αυτό. Φέρνοντας κάποια τρόφιμα ή είδη υγιεινής για τους πρόσφυγες και ακούγοντας όμορφες μουσικές από αγαπημένους μουσικούς, μοιραζόμαστε το φαγητό και το ποτό μας, με όλους όσοι θελήσουν να παρευρεθούν σε αυτή τη βραδιά. Και με την ελπίδα να είμαστε και αυτή τη φορά πολλοί...

Σύρος, 6 Ιουνίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου