Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.Ε. ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ: "Συμμετέχουμε στην απεργία την Τετάρτη 8 Ιούνη"

Τετάρτη 8 Ιούνη συμμετέχουμε στην απεργία . Συγκέντρωση 11:30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου


Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να δώσουμε τη μάχη ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και του Υπ Παιδείας.
Ενάντια στις 10.000 απολύσεις αναπληρωτών, στο φτηνό σχολείο της αγοράς, στο κλείσιμο τμημάτων νηπιαγωγείων, στις περικοπές στην ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη και στα μέτρα που ετοιμάζουν με τα πορίσματα του περίφημου «διαλόγου», όπου ενσωματώνονται όλες οι απαιτήσεις της ΕΕ και του ΟΟΣΑ για τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και της εργασίας των εκπαιδευτικών.

Όλοι την Τετάρτη 8/6 συμμετέχουμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ – Συγκέντρωση 11:30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου.
Κλείνουμε τα σχολεία – Δίνουμε τη μάχη για τη δουλειά μας και τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας. Δε θα περάσουν οι αιφνιδιασμοί και τα τετελεσμένα- ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ. 
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θεωρεί ότι ο αγώνας μας πρέπει να έχει συνέχεια και αποφασιστικότητα. Με βάση και την απόφαση της γενικής μας συνέλευσης καλούμε όλους τους συναδέλφους / ισσες να συμβάλλουν στην ενημέρωση των γονέων με την επιστολή του συλλόγου μας . Ο σύλλογος μας θα προχωρήσει σε κάλεσμα ανοικτής ενημέρωσης όλων των γονιών και εργαζομένων για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και θα συμβάλλει στο σχεδιασμό κοινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου