Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων με βρέφος 20 μηνών


Σήμερα το πρωί, όπως γνωστοποίησε ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων του Ηρακλείου, σε εργατικές κατοικίες του Ηρακλείου, εμφανίστηκε ιδιωτικό συνεργείο της ΔΕΗ για να διακόψει τη παροχή ρεύματος στα σπίτια μελών του Συλλόγου .


Όταν αντιπροσωπεία του Συλλόγου πήγε στη περιοχή, διαπίστωσε ότι όντως, περίπου στις 12 το μεσημέρι είχε βρεθεί δίχως ηλεκτρικό ρεύμα σπίτι με ζευγάρι μακροχρόνια άνεργων και μωρό 20 μηνών. "Υπήρχε κόσμος στο δρόμο που φώναζε ότι είναι άδικες αυτές οι πράξεις και μετά από συζητήσεις -και ενώ είχαν έρθει και μέλη της συνέλευσής πολιτών Μασταμπά- καταλήξαμε ότι δεν είναι επιτρεπτές και δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι τα πράγματα", τονίζει ο Σύλλογος.
Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ακόμα:

"Ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ηρακλείου δηλώνει ότι ακόμα και μια βδομάδα πριν τις εκλογές, δεν μπορούν να συγκρατηθούν και να μην δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Το πρόσωπο του στυγνού φοροεισπράκτορα που τρέχει να μαζέψει λεφτά για να τα δώσει στους ξένους που μας απειλούν συνέχεια. Σε αυτές τις εκλογές να φροντίσουμε να μεταναστεύσουν όλοι όσοι λένε για μονόδρομους, ρεαλισμούς και δεσμεύσεις της χώρας, χωρίς να λένε πως θα επιβιώσουν οι κάτοικοι της χώρας.
Η πραγματική νίκη του λαού όμως, θα έρθει με οργανωμένες δομές αλληλεγγύης και αντίστασης σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει ο κόσμος χτίζοντας επιτροπές και φτιάχνοντας συνελεύσεις παντού".
 
Πηγή : alfavita 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου