Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Καταγγελία - Κάλεσμα στη Γενική Απεργία της 16ης Ιουλίου


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Συνάδελφοι Νοσηλευτές , Εργαζόμενοι .
Η μνημονιακή Κυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ , υπακούοντας για άλλη μια φορά τυφλά και άβουλα στις εντολές της Τρόικας καταθέτει την επόμενη Τρίτη ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για να αποτελειώσει ότι έχει απομείνει από κοινωνικές κατακτήσεις και εργασιακά δικαιώματα.

Θέτει σε διαθεσιμότητα χιλιάδες εργαζόμενους από την παιδεία και όλο τον δημόσιο τομέα , κλείνοντας σχολεία , υπηρεσίες , καταργώντας δεκάδες εκπαιδευτικές ειδικότητες , ανάμεσα τους και τις νοσηλευτικές, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους.
Η πολιτικές τους αυτές , στο όνομα του δήθεν εκσυγχρονισμού τους , αποσκοπούν μόνο στο να στείλουν χιλιάδες παιδιά στις ΄΄ αγκαλιές ΄΄ των Μεγάλων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων , όταν μάλιστα η ελληνική οικογένεια αδυνατεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την επιβίωση της.
Εκφράζουμε σαν εργαζόμενοι την έντονη αντίθεση μας σε αυτή την πολιτική και σε όσους της εκφράζουν.
Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ παρά τις υποκριτικές δήθεν αρνήσεις στελεχών της ότι ΄΄δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα ΄΄Ακολουθεί και νέο Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει απολύσεις και στην υγεία…
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν με τον αγώνα τους στους εκπαιδευτικούς καθώς και σε όποιον εργαζόμενο απολύεται ή διώκεται .
Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο κλείσιμο των σχολών και σχολείων, στην κατάργηση των ειδικοτήτων , ένα μεγάλο όχι στις χιλιάδες απολύσεις των εκπαιδευτικών.Να συμμετάσχουμε στην 24ωρη απεργία και να δώσουμε όλοι παρόν και στην Πορεία διαμαρτυρίας την Τρίτη 16/7/2013 που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Κυκλάδων στην Περιφέρεια Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου