Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σύρου-Τήνου-Μυκόνου: Παράσταση Διαμαρτυρίας, Δευτέρα 22 Ιούλη,στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ν.Αιγαίου στις 11.


Τη Δευτέρα 22 Ιούλη, μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, βγαίνουν σε διαθεσιμότητα οι πρώτοι 2.500 εκπαιδευτικοί. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βουλή, το πρόγραμμα της κινητικότητας – διαθεσιμότητας μονιμοποιείται και γίνεται ο κύριος μοχλός της ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων σε όλο το Δημόσιο και της εμπορευματοποίησης των δημόσιων αγαθών. Οι συνάδελφοι μας τη Δευτέρα ανοίγουν, δεν κλείνουν, τον κύκλο των απολύσεων και της εργασιακής ανασφάλειας. Από αυτή την άποψη, η ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής είναι υπόθεση όλου του εκπαιδευτικού και λαϊκού κινήματος.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με ένα παρατεταμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορούμε να νικήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το δικαίωμα στην εργασία και τη μόρφωση. Κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει, κανένας μαθητής μας δεν χαρίζεται στους επιχειρηματίες των ιδιωτικών ΙΕΚ. Στον κοινωνικό αυτοματισμό της κυβέρνησης απαντάμε με πλατιά εργατική ενότητα.

Ο σύλλογος μας καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 22 Ιούλη στις 11 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν.Αιγαίου.

Όλοι/ες στο δρόμο, όλοι/ες στον αγώνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου