Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τετάρτη 20/4 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και Πέμπτη 21/4 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων


Παράσταση Διαμαρτυρίας


Το Δ.Σ της Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων υλοποιώντας απόφαση της Γ.Σ των εκπαιδευτικών των σχολείων της Σύρου καλεί τους συναδέλφους δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε  παράσταση - παρέμβαση  για μαζικούς διορισμούς και για τις προωθούμενες αλλαγές στην τεχνική εκπαίδευση στην ημερίδα που πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων (Αγίου Νικολάου 8) όπου θα μιλήσει ο κ. Μουστάκας Γεώργιος Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στα πλαίσια ημερίδας για το ΣΕΠ.




Στάση Εργασίας




Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων προκηρύσσει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τη Πέμπτη 21/4/2016 12.00-14.00 και παράσταση διαμαρτυρίας στη Περιφερειακή Διεύθυνση Ν. Αιγαίου στις 12 μ. μ.

Απαιτούμε :

  • Απόσυρση της τροπολογίας για τους αναπληρωτές .
  • Μαζικούς μόνιμους διορισμούς

Δάσκαλοι, καθηγητές, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων και ειδικής αγωγής παλεύουμε αταλάντευτα για την άμεση απόσυρση της τροπολογίας για το σύστημα προσλήψεων, της τροπολογίας για τα νηπιαγωγεία και τα τμήματα ένταξης, για την κατάργηση του ν.3848/10 (νόμος Διαμαντοπούλου), για τη σύσταση οργανικών και την κατοχύρωση διδακτικών αντικειμένων, για μαζικούς διορισμούς στο σύνολο των πραγματικών κενών της εκπαίδευσης, που ανέρχονται σε πάνω από 27.000, δίχως να υπολογίζονται οι επικείμενες συνταξιοδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου