Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7.30.Μ.Μ.

   
Σήμερα στις  19/1/2012 μετά από πρωτοβουλία της επιτροπής ενάντια στα χαράτσια και του προέδρου του σωματείου τεχνικών της ΔΕΗ Σύρου συγκεντρωθήκαμε πλήθος πολιτών στη ΔΕΗ ζητώντας ενημέρωση για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών που χρωστάνε λογαριασμούς με το χαράτσι. Η διεύθυνση της διαχείρισης δικτύου μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη οδηγία περί αναστολής διακοπών ηλεκτροδότησης σε απλήρωτους λογαριασμούς.

Είναι σαφές πλέον πως καθένας που δεν έχει πληρώσει το χαράτσι απειλείται άμεσα με διακοπή ρεύματος. Με τις τηλεφωνικές ειδοποιήσεις και την αποστολή των δεύτερων λογαριασμών καλλιεργείται ένα κλίμα τρομοκρατίας και ανασφάλειας στους πολίτες αναγκαίο βέβαια για τα σχέδια της κυβέρνησης.

Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει τις διακοπές είναι η δικιά μας οργανωμένη αντίδραση. Συνεχίζουμε τις δράσεις που αποφασίσαμε για να υψώσουμε τείχος προστασίας γύρω μας (υποστήριξη για όσους αιτούνται ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ στο πρωτοδικείο σε συνεργασία με το δικηγορικό σύλλογο, δημιουργία ομάδων άμεσης παρέμβασης όπου και όποτε επιχειρηθούν διακοπές, ενημέρωση του κόσμου, συλλογή υπογραφών κτλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου