Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έκτακτη Γ.Σ του συλλόγου Π.Ε Σύρου-Τήνου-Μυκόνου

Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου συνεχίζει την πολιτική που ισοπεδώνει τα εργασιακά, κοινωνικά,  ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, οδηγώντας τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στην εξαθλίωση.

 Η υπογραφή της Δανειακής Σύμβασης θα οδηγήσει σε ένα νέο ακόμα πιο αντιλαϊκό Μνημόνιο που θα περιλαμβάνει συρρίκνωση της απασχόλησης στο Δημόσιο, με κλείσιμο και συγχώνευση δημόσιων οργανισμών και σχολικών μονάδων, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους και εκπαιδευτικούς.
Η πολιτική των μηδενικών προσλήψεων στην εκπαίδευση, η ματαίωση του ΑΣΕΠ και οι δηλώσεις της Διαμαντοπούλου για την άμεση αξιολόγηση των εκπαιδευτικών προετοιμάζουν το έδαφος για δραστικές ανατροπές αντιλαϊκής κατεύθυνσης στη δημόσια εκπαίδευση. Μέσα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία είναι αναγκαίο οι εργαζόμενοι να οργανώσουν τη δράση και να συντονίσουν τον αγωνιστικό τους βηματισμό για την απόκρουση των αντιδραστικών πολιτικών σχεδιασμών συγκυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε την πραγματοποίηση  Έκτακτων  Γενικών Συνελεύσεων την  Τρίτη 31/01/2012 στην Μύκονο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου στις 18:00 .
Την Τετάρτη 01/02/2012 στην Τήνο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου στις 18:00 και στην Σύρο στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης στις  18:00 .

Θέματα προς συζήτηση:
1. Δανειακή Σύμβαση - Νέο Μνημόνιο
2. Αξιολόγηση - Απολύσεις στο Δημόσιο- Συγχωνεύσεις καταργήσεις σχολικών μονάδων.

Παρακαλούμε να στείλετε τις  προτάσεις σας για να συζητηθούν στις Γενικές Συνελεύσεις στο email του συλλόγου: syllogospe@gmail.com  μέχρι και τη Δευτέρα  30/01/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου