Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ελληνικό: Επένδυση ή κάτι άλλο; (VIDEO: Μια μικρή απάντηση σε μια μεγάλη "επένδυση")

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ελληνικό: Επένδυση ή κάτι άλλο;

Από όποια πτυχή της «επενδυτικής» πρότασης και αν το κοιτάξει κανείς,  η επικείμενη πώληση του Ελληνικού  στη Lamda Development του ομίλου Λάτση,  μόνο ως  σκανδαλώδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.  Εμείς από την πλευρά του ΜΚΙΕ, ετοιμάσαμε μια απάντηση σε αυτή την  εκποίηση που αποδεικνύει το ουσιαστικό χάρισμα από την Κυβέρνηση στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί,  αναδεικνύουμε μία προς  μία τις πτυχές της εξαπάτησης εις βάρος του Ελληνικού λαού και αποδεικνύουμε με βάσιμα επιχειρήματα τον αποκλειστικά κερδοσκοπικό χαρακτήρα της υποτιθέμενης «επένδυσης». Και σε αυτούς που μπορεί να σκέπτονται εάν υπάρχει άλλη λύση αντιπαραθέτουμε  την πρόταση του καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Νίκου Μπελαβίλα και της ομάδας του, βασισμένη στη μελέτη τους όπως αυτή εκπονήθηκε ήδη από το 2012.


Στο βίντεο αναφέρονται επιγραμματικά γενικές πληροφορίες που έχουν ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη πρόταση του κου Μπελαβίλα, μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους, όπου υπάρχει ολόκληρη η ομιλία του καθηγητή καθώς και η σχετική μελέτη, όπως αυτή δόθηκε σε Δημόσια Διαβούλευση για το Ελληνικό, στη Βουλή των  Ελλήνων, τον Οκτώβριο του 2012.

Η ομιλία βρίσκεται εδώ

Και η μελέτη εδώ
 
 http://www.mkiellinikou.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου