Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ : ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ


Οι επόπτες επανήλθαν για επιθεώρηση στο προτεκτοράτο τους. Τροικανοί και  τασκ -φορσίτες. Τα ήδη συμφωνημένα νέα μέτρα παρελαύνουν στις οθόνες των μέσων μαζικής εξαπάτησης προκαλώντας νέα κύματα πανικού στους πτωχοποιημένους αναξιοπαθούντες ιθαγενείς. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η πατρίδα χρειάζεται και πάλι να σωθεί. Ποιος θα μας σώσει όμως από τους σωτήρες ,ποιος; Μήπως εμείς οι ίδιοι  να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας με την οργάνωση της αντίστασης , της διεκδίκησης της αλληλεγγύης σε συλλογικότητες βάσης εκεί που ξετυλίγεται η καθημερινότητα μας;  Η επιτροπή αγώνα ενάντια στα χαράτσια σε αυτήν την αντίληψη βασίζει την ύπαρξη και λειτουργία της.
Υλοποιώντας τις αποφάσεις της ανοιχτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοέμβρη στο Πνευματικό κέντρο:


·        Συνεχίζουμε την ενημέρωση επικοινωνία με την τοπική κοινωνία συγκεντρώνοντας παράλληλα υπογραφές που καταγράφουν την αντίθεση και την αγωνιστική διάθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας της για την κατάργηση των αλλεπάλληλων χαρατσωμάτων.
·        Συγκεντρώνουμε λογαριασμούς εξοφλημένους κατά το μέρος της υποχρέωσης που αφορά την κατανάλωση ρεύματος, δημοτικά τέλη κλπ, με τα αποδεικτικά πληρωμής ή ακόμα και απλήρωτους στο σύνολό τους, προκειμένου να αξιοποιηθεί η διαδικασία αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ  για  να προστατευθούμε  από την διακοπή της ηλεκτροδότησης.
·        Στο μέτωπο της αξιοποίησης του νομικού οπλοστασίου στον αγώνα μας, με τη στήριξη και συνεργασία  του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου, ΕΊΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΝΊΚΗ. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Σύρου απαγόρευσε με προσωρινή διαταγή του (έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων) στη ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ρεύματος στους 3 πρώτους πολίτες  από αυτούς που  κατέθεσαν στην επιτροπή τα δικαιολογητικά τους. Είναι μόνο η αρχή. Δεκάδες φάκελοι που έχουν ήδη  συγκεντρωθεί, παίρνουν το δρόμο τους τις επόμενες μέρες.

Καλούμε καθέναν που θέλει να εκφράσει έμπρακτα την αντίθεσή του, στην εντεινόμενη πολιτική χρεοκοπίας του κόσμου του μόχθου, να κινητοποιηθεί μαζί μας.

Συνεχίζουμε τις παραπάνω δράσεις, εντείνουμε την πάλη μας για την κατάργηση του ειδικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. για την κατάργηση κάθε χαρατσώματος με ότι μορφή κι αν μας το επιβάλουν , για την ανατροπή της πολιτικής της αέναης λεηλασίας του εισοδήματος και του κοινωνικού πλούτου που εμείς παράγουμε .στο βωμό της ανταγωνιστικότητας δηλ του κέρδους των λίγων.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου