Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ: Κάλεσμα σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο Νάξου, την Τρίτη 12/2


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, Κ.Υ. ΑΜΟΡΓΟΥ, Π.Ι. & Π.Ι.Ι. ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
        Το Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ καλεί όλους τους κατοίκους του νησιού να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στους αγώνες που δίνονται για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ, την ανατροπή της εμπορευματοποίησης της υγείας που κράτος και Τρόϊκα μεθοδεύουν και την αυτονομία και άμεση ανάπτυξη του Νοσοκομείου Νάξου σε δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πληθυσμού.

όλοι και όλες στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Νοσοκομείου μας
την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, 12 το μεσημέρι
Ο εμπαιγμός κάποτε πρέπει να τελειώσει!!!! 13 χρόνια Νοσοκομείο ακούμε και Νοσοκομείο δεν βλέπουμε.

Η φωνή μας πρέπει να φτάσει επιτέλους στα αυτιά των ανάλγητων κυβερνόντων και των διαφόρων βουλευτών και παραγόντων που μας έχουν φλομώσει στα ψηφοθηρικά εγκαίνια…..

Το κατεστημένο, πολιτικό, κομματικό, συνδικαλιστικό, είχε την ευκαιρία του. Ο τρόπος όμως που διαχειρίστηκε την κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτός που μας οδήγησε σε αυτό το χάλι. Η απάντηση μας σε όλους αυτούς πρέπει να είναι εκκωφαντική!

Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας και απαιτούμε άμεση λύση….

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ!!

Ο αγώνας θα είναι διαρκής και δεν θα φύγουμε απ΄ τους δρόμους μέχρι να πάρουν πίσω την συγχώνευση, να εκδώσουν τον απαιτούμενο για την λειτουργία του Νοσοκομείου οργανισμό, να στελεχώσουν πλήρως όλες τις μονάδες μας, να λειτουργήσουν οι υποδομές που πληρώσαμε με τον ιδρώτα μας, να ανοίξουν τα χειρουργεία, η αιμοδοσία και ο τεχνητός νεφρός, να αναπτυχθεί το καρδιολογικό τμήμα και το μαιευτήριο, να λειτουργήσουν πλήρως τα εργαστήρια μας, να επανδρωθούν τα ασθενοφόρα μας, να σταματήσει το αίσχος των ψαροκάικων στην μεταφορά ασθενών, να καταργηθούν τα χαράτσια στην δημόσια υγεία και να σταματήσει η διάλυση των δημόσιων ταμείων που μια ζωή τα πληρώνουμε και καμιά παροχή δεν έχουμε!!!!!

Όλοι εμείς, οι χιλιάδες ψυχές που βασίζουμε τη ζωή μας σε αυτό το Νοσοκομείο, δεν θα το αφήσουμε να κλείσει και απαιτούμε να λειτουργήσει ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΣΤΕΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΙΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ….

ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ…..

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ…

Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.ΜΙ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου