Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ): Κάλεσμα για συμμετοχή στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση της 28ης/2 στην Πάρο

Με αφορμή διάφορα θλιβερά γεγονότα που έχουν συμβεί κατά καιρούς και στη Σύρο με τις επιθέσεις στο Πανεπιστήμιο και σε σχολεία, αλλά και τη φημολογούμενη σχεδιαζόμενη “εκδήλωση” του κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Πάρο, υπογραμμίζουμε τα παρακάτω.

Ο Σύλλογός μας έχει απέναντί του τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία.
Λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν λαός δεν είναι η ποινικοποίηση των αγώνων, η επιστράτευση απεργών, ο χαρακτηρισμός ακόμη και συνδικαλιστών ως τρομοκράτες, η μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους της αποτυχίας των μνημονιακών πολιτικών και του συστήματος.

Αυτές οι πολιτικές στοχεύουν στην τρομοκράτηση του λαού, ώστε να μην αντιδρά στις επιβαλλόμενες από την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού θυσίες και ουσιαστικά δημιουργούν εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Αυτές οι πολιτικές ενισχύουν τον ρατσισμό και οδηγούν σε δολοφονίες μεταναστών, όπως του Σαχζάτ Λουκμάν πρόσφατα στα Πετράλωνα από συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Ενάντια στο μαύρο σκοταδισμό των φασιστικών σχημάτων και τις πολιτικές που τον προωθούν, καλούμε τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας Παριανούς να συμμετάσχουν μαζικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο, την Πέμπτη 28 Φλεβάρη 2013.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου