Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΝΑ (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου): ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΝΑ (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) καταγγέλλει την πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού και τρομοκρατίας της συγκυβέρνησης ενάντια σε εκλεγμένους συνδικαλιστές, δια του υπουργού ανεργίας και εργοδοσίας Ιωάννη Βρούτση. Η κυβέρνηση του «νόμου και της τάξης» που αδυνατεί να «συλλάβει» τη φοροδιαφυγή, δεν δίστασε να χτυπήσει και να συλλάβει δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κλπ.) που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας, απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές του δηλώσεις σχετικά με το ασφαλιστικό.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΝΑ (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου), καταγγέλλει επίσης την προβοκατόρικη κυβερνητική σκηνοθεσία πρόκλησης «ζημιών και καταστροφών» στο γραφείο του υπουργού, όταν η σκηνοθεσία αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν, ως γραφείο τύπου, τα ΜΜΕ των εργολάβων – συνεταίρων της κυβέρνησης αλλά και από την κοινή λογική.
Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης που συνεχίζεται μετά τις χουντικού τύπου επιστρατεύσεις και το χτύπημα των απεργιακών αγώνων, δείχνει και τον μοναδικό δρόμο που έχουμε μπροστά μας ως εργαζόμενοι : είναι ο δρόμος του μαζικού ανυποχώρητου αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής των χαρατσιών, των απολύσεων, της φτώχειας, της ανεργίας, της καταστρατήγησης θεμελιακών εργασιακών κοινωνικών δικαιωμάτων, όπως το οχτάωρο και η κοινωνική ασφάλιση, το δικαίωμα στην μόρφωση και την υγεία κ.λ.π.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΝΑ (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου), καταδικάζει απερίφραστα τον αυταρχικό κατήφορο της συγκυβέρνησης και απαιτεί την απόρριψη όλων των χαλκευμένων κατηγοριών ενάντια στους εκλεγμένους αντιπροσώπους των εργαζομένων που «έστησαν» η κυβέρνηση και ο υπουργός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου