Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΜΕ Α' ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Για τις κινητοποιήσεις της 18ης Οκτωβρίου


Με τον αγώνα στα χέρια των εργαζομένων μπορούμε να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!


Το μήνυμα από τη γενική απεργία της 18ης Οκτωβρίου και τις μαζικότατες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα είναι ένα: Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές και οι μαθητές συγκρούονται με το κεφάλαιο, την Τρόικα και την ΕΕ! Δεν θα περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της ολοκληρωτικής λεηλασίας. Θα νικήσουμε!
Η μέρα αυτή πρέπει να έχει συνέχεια. Η κλιμάκωση του αγώνα είναι αναγκαία. Η ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων που συμμετέχει στο εγχείρημα του Συντονισμού καλεί όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην οικοδόμηση ενιαίου αγωνιστικού μετώπου για να μην περάσει το πρόγραμμα της καταστροφής, για να ανατραπούν τα βάρβαρα μέτρα, για το ξήλωμα της αντιλαϊκής πολιτικής. Ο αγώνας στα χέρια των εργαζομένων και όχι της υποταγμένης εργοδοτικής συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

       Επόμενη συνάντηση το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου (1ο Γυμνάσιο) στη συζήτηση με τους εργάτες της ΒΙΟΜΕ. οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα από όπου μπορούν να αντλήσουν πείρα οι εργάτες που βρίσκονται ή σύντομα θα βρεθούν στην ίδια θέση με τους συνα­δέλφους τους της ΒΙΟΜΕ. Μπορούν να μάθουν τι να περιμένουν από τα αφεντικά και ποιες δυνα­τότητες απάντησης διαθέτουν οι ίδιοι.

Με τον αγώνα στα χέρια των εργαζομένων μπορούμε να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου