Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 7 μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ.



ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.  ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

   Η Μέρκελ,  «στρατάρχης» της χούντας του ευρωπαϊκού κεφαλαίου - και όχι απλά σαν εκπρόσωπος των δανειστών -  καταφτάνει και επιθεωρεί τις εγχώριες «στρατιές» και ταυτόχρονα δίνει την στήριξη και το σήμα για την έναρξη της πιο σκληρής επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της  Ελλάδας. Παράλληλα  στέλνει το μήνυμα  στον γερμανικό λαό αλλά και στους άλλους λαούς της Ευρώπης για το τι θα συμβεί αν δεν υπακούσουν . 

Με αυτή την έννοια είναι  ανεπιθύμητη στη χώρα μας !


   Η ξαφνική επίσκεψη Μέρκελ στην χώρα σηματοδοτεί την προσπάθεια του γερμανικού και κατ΄ επέκταση του ευρωπαϊκού κεφαλαίου να στηρίξει την λυσσαλέα επίθεση της τρικομματικής συγκυβέρνησης Σαμαρά ενάντια στον  εργαζόμενο ελληνικό λαό ! 

   Η θλιβερή τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, λίγους μόνο μήνες μετά τις εκλογές των τρομοκρατικών διλημμάτων και  παρά την προκλητική στήριξη των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, των καναλαρχών - τρωκτικών του δημόσιου πλούτου, δυσκολεύεται να υλοποιήσει τα προαποφασισμένα, δηλαδή την πλήρη εξαθλίωση του λαού μας.  Το μόνο που φοβούνται, παρά την αναντιστοιχία με το μέγεθος της επίθεσης του κεφαλαίου, είναι η  λαϊκή οργή και κυρίως η δυναμική οργάνωσης της λαϊκής πάλης με  μοναδικό στόχο  την ανατροπή της πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό μας και όχι απλά μια καινούργια εναλλαγή προσώπων – διαχειριστών.

Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ !
Η πολιτική επιλογή του «μικρότερου κακού» μας έφερε  την  «επιλογή» των μισθών Κίνας και  Μπαγκλαντές , την δουλειά  λάστιχο χωρίς δικαιώματα, το ενάμισι εκατομμύριο ( μέχρι τώρα) άνεργους , τις μεταθανάτιες συντάξεις πείνας, την καθημερινή φοροληστεία, τα στοιβαγμένα σχολειά, τα πανεπιστήμια που «περισσεύουν», τα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και γιατρούς, τους απλήρωτους και μονίμως εκβιαζόμενους εργαζόμενους ( στο Νεώριο, στο Σκαραμαγκά, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ και αλλού), το ξεπούλημα δρόμων, λιμανιών, αεροδρομίων, μεταφορών, νησιών και κάθε δημόσιας υποδομής. Από τη πολιτική αυτή θησαυρίζουν, ακόμη και στην κρίση, και οι εγχώριοι και οι ξένοι «δανειστές» -  επιχειρηματικοί όμιλοι.
ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΠΛΑΣΑΡΕΙ  ΩΣ ΛΥΣΗ   Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ !
Πολιτικοί-υπάλληλοι της ολιγαρχίας του πλούτου, «δημοσιογράφοι»-παπαγαλάκια των αφεντικών τους, εργατοπατέρες του εργοδοτικού «συνδικαλισμού», συστήνουν στα θύματά τους «σύνεση» και «αυτοσυγκράτηση» προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση. Επιδιώκουν όντως το ξεπέρασμα της κρίσης των κερδών του κεφαλαίου μέσα από την μόνιμη εξαθλίωση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων !
ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ !
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ !
   Απέναντι στην εργοδοσία και τις μαριονέτες της , πολιτικούς και εργατοπατέρες απαντάμε με  όπλο την οργάνωση στα σωματεία που είναι στρατευμένα στα εργατικά συμφέροντα, απαντάμε με επιτροπές αγώνα   στους χώρους εργασίας και στις γειτονιές, συντονιζόμαστε -  στοχεύουμε την μόνη ρεαλιστική πολιτική : αυτή που υπηρετεί τις ανάγκες του εργάτη, του υπάλληλου, του αυτοαπασχολούμενου, του άνεργου, του συνταξιούχου!
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - ΕΕ & ΔΝΤ !
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ !
  ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !  ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

 ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ !

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου