Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ από τα ΒΡΕΦΗ και τα ΠΑΙΔΙΑ!
Την ώρα που η τρικομματική κυβέρνηση εντολοδόχος του κεφάλαιου και της τρόικας
πετσοκόβει τα κονδύλια για τους Παιδικούς Σταθμούς, απολύει εργαζόμενους και κλείνει σταθμούς οι νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» τους κάνουν πλάτες στηρίζοντας τις περικοπές και ζητώντας να λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί με ρατσιστικά κριτήρια.
 
 
Με μια καθαρά χιτλερικής έμπνευσης κίνηση, οι επίγονοι της «φυλετικής καθαρότητας» και του Ολοκαυτώματος ζητάν από την κυβέρνηση λίστες με τα παιδιά και τα βρέφη των μεταναστών στους παιδικούς σταθμούς! Και το πιο φρικαλέο: Το υπουργείο Εσωτερικών  συναινεί, καθώς σύμφωνα με καταγγελία που προέρχεται από πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας, νηπιαγωγεία έχουν γίνει αποδέκτες εγγράφου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, με τα οποίο ζητούνται τα συγκεκριμένα στοιχεία!
Οι μάσκες έπεσαν τόσο για τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όσο και για την «Χρυσή Αυγή». Η συνεργασία τους δεν περιορίζεται πλέον μόνο στην κοινή δράση της ΕΛ.ΑΣ. με τους νεοναζί φασίστες στα πογκρόμ κατά μεταναστών, ούτε μόνο στις επιθέσεις κατά διαδηλώσεων. Τώρα οι φασίστες υπαγορεύουν την πολιτική της κυβέρνησης και η κυβέρνηση τους αξιοποιεί «θεσμικά» για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να αποπροσανατολίσει την εργατική τάξη και το λαό. Και βέβαια, οι μαχαιροβγάλτες της «Χρυσής Αυγής» θα αναλάβουν να «καθαρίσουν» κατά τον προσφιλή τους τρόπο.
Καλούμε τη ΠΟΕ-ΟΤΑ, όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις να μπλοκάρουν  τις προσπάθειες των εγκληματιών νεοναναζί  να φέρουν  σε αντιπαράθεση τους γονείς των παιδιών και την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να προχωρήσει σε αυτό χυδαίο ρατσιστικό ερωτηματολόγιο προς τους παιδικούς σταθμούς, που κινείται στα χνάρια των χιτλερικών νόμων της Νυρεμβέργης.
Όλοι μαζί, εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και γονείς, να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις και τα κλεισίματα των σταθμών που φέρνει η πολιτική του κεφάλαιου και της τρόικας. Να αγωνιστούμε για να δημιουργηθούν καινούργιοι  Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και να γίνουν και οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται τα παιδιά όλων των εργαζομένων οικογενειών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι όχι μόνο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αλλά πρέπει να παλέψουμε μαζί ενάντια σε αυτούς. που καταστρέφουν τις ζωές όλων μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ να τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!
Ø  Να αποσυρθεί τώρα το ρατσιστικό ερωτηματολόγιο από τους Παιδικούς Σταθμούς!
Ø  Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα ρατσιστικά πογκρόμ και τη συνεργασία ΕΛΑΣ – «Χρυσής Αυγής»!
Ø  Έξω οι φασίστες – οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Ολοκαυτώματος από τις γειτονιές!
Ø  Νομιμοποίηση ίσα δικαιώματα, και πλήρης δυνατότητα μετακίνησης στο εξωτερικό για τους μετανάστες. Άσυλο στους πρόσφυγες.  Όχι στο Σύμφωνο μετανάστευσης της ΕΕ. Αποχώρηση από τη συνθήκη Δουβλίνο 2.
Ø  Δημόσια – δωρεάν υγεία, παιδεία και κοινωνικές υπηρεσίες για όλους!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου