Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δ-Ν Σύρου-Τήνου-Μυκόνου για τις απεργιακές κινητοποιήσειςH απεργιακή εβδομάδα που ζήσαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Φλεβάρη, απέδειξε για άλλη μια φορά την αντίθεση του λαού που αγωνίζεται ενάντια στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας. Ένα μεγάλο ορμητικό ποτάμι διαδηλωτών πλημμύρισε όλες της πόλεις της Ελλάδας και αψήφησε την κρατική καταστολή και τον καθημερινό εκφοβισμό των Μ.Μ.Ε.

Οι κινητοποιήσεις του Φλεβάρη είναι συνέχεια των αγώνων ενάντια στο νέο μισθολόγιο τον Οκτώβρη και αποδεικνύουν την πολιτική απονομιμοποίηση της συγκυβέρνησης, γεμίζοντας με ελπίδα και αισιοδοξία όλους τους εργαζόμενους για την ανατροπή μιας πολιτικής που οδηγεί στην πτώχευση την κοινωνία.

Συναδέλφισσες/ οι

Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τώρα είναι η ώρα της συνέχισης και της κλιμάκωσης του αγώνα. Χρειάζεται να πιστέψουμε στη δύναμη του συλλογικού αγώνα, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια, να ενισχύσουμε τα πρωτοβάθμια σωματεία και το συντονισμό τους.

Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, ο λαός μπορεί να νικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου