Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΜΠΤΗ 19/9: ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στη ΝΑΞΟ από ΣΩΜΑΤΕΙΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Η άγρια επίθεση στα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά και όποια άλλα δικαιώματα έχουν κατακτήσει με αίμα στο παρελθόν οι εργαζόμενοι, είναι σε πλήρη εξέλιξη και σαρώνει τα πάντα. Απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μισθοί πείνας, δυσβάστακτοι φόροι, χαράτσια, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά της καταστροφικής και απάνθρωπης πολιτικής που ασκείται από την εξουσία. 



      Η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, με δεκανίκια την ΔΗΜΑΡ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και άλλους πρόθυμους προσκυνημένους παρατρεχάμενους, ακολουθώντας πιστά τις εντολές της τρόικας, δεν έχουν άλλο στόχο από το να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα προτεκτοράτο με κατοίκους δούλους των λίγων και ισχυρών .

Η μεγάλη επιτυχία της απεργίας των καθηγητών άνοιξε τον δρόμο, αλλά ταυτόχρονα έδειξε ότι αγώνας για ψωμί ,παιδεία, υγεία, ελευθερία σήμερα, όχι μόνο συνεχίζεται αλλά πρέπει και να κλιμακωθεί.
Καλούμε όλους τους συλλόγους, σωματεία, ομάδες πολιτών και μεμονωμένα άτομα που πιστεύουν ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει καταρρακωθεί, ότι έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε σε όλα αυτά για να μην ζήσουμε σκυφτοί σαν δούλοι, να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. στην Πλατεία Μανδηλαρά στην Παραλία της Νάξου.

(Προσυγκέντρωση στις 10:30π.μ. στο Λύκειο Νάξου)

ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων
Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων (Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ.)
Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου