Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι στον απεργιακό αγώνα. Ανακοίνωση του συλλόγου Δ-Ν Σύρου-Τήνου-Μυκόνου

Τα μεγαλειώδη ποσοστά της συμμετοχής στην απεργία των συναδέλφων μας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, που σε πολλές περιοχές ξεπέρασαν και το 90%, είναι ντυμένα με την οργή, τις προσδοκίες, την ανάσα και την ελπίδα όλου του εκπαιδευτικού κόσμου. Είναι μια μεγάλη μάχη για το δικαίωμα στη μόρφωση και την εργασία. Όσοι θεωρούσαν δεδομένη την αποτυχία της απεργίας θα πρέπει, δυστυχώς, να αναθεωρήσουν. Η αξιοπρέπεια και ο δυναμισμός της εκπαίδευσης εμφανίζονται και πάλι στο πολιτικό προσκήνιο , αμφισβητώντας τις νομοτέλειες της μνημονιακής διαχείρισης.







Τώρα ήρθε και η δική μας σειρά να μπούμε στον απεργιακό αγώνα, για να μην κλείσουν τα ολοήμερα σχολεία, για να μη συμπτυχθούν τμήματα, για να μην γίνουμε εμείς η επόμενη δεξαμενή των διαθεσιμοτήτων.

Ήρθε η ώρα της ενότητας, της συσπείρωσης, της αλληλεγγύης και του Αγώνα! Η ώρα να ξεπεράσουμε κάθε ξεφτισμένη και υποταγμένη συνδικαλιστική ηγεσία, να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στα αντιλαϊκά κυβερνητικά σχέδια και στην πολιτική Ε.Ε-ΔΝΤ.

Συμμετέχουμε μαζικά στη 48ώρη απεργία στις 18- 19 /9 . Πλημμυρίζουμε τους δρόμους και τα απεργιακά συλλαλητήρια, σχεδιάζουμε συλλογικά την κλιμάκωση του αγώνα μας,

Τετάρτη και Πέμπτη απεργιακές συγκεντρώσεις στις 10:30 μπροστά από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου