Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Συντονιστικό: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Το Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων στις Κυκλάδες καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό των Κυκλάδων την εν ψυχρώ δολοφονία, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κερατσίνι, του αντιφασίστα μουσικού, Παύλου Φύσσα, από μέλος, και μάλιστα έμμισθο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, της Χρυσής Αυγής.


Αποδεικνύεται, έτσι, για άλλη μια φορά, με τραγικό όμως τρόπο, ότι το μόρφωμα της φασιστικής-ναζιστικής αυτής οργάνωσης αποτελεί και μια εγκληματική συμμορία που από τις δολοφονικές “αντισυστημικές” επιθέσεις σε εξαθλιωμένους μετανάστες πέρασαν και σε αυτές εναντίον των ιδεολογικών τους αντιπάλων, των αριστερών, των αντιφασιστών, των
αντιρατσιστών κ.λπ., θέλοντας να επιβάλλουν δια της βίας και του τρόμου τις
φασιστικές-ναζιστικές ιδέες τους σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Οι φασίστες-ναζιστές της Χρυσής Αυγής οπλίζονται από το ίδιο σύστημα, στο οποίο δήθεν εναντιώνονται, ενάντια στους εργαζόμενους, όπως πριν μερικές ημέρες με τη δολοφονική επίθεσή τους στο Πέραμα ή με τη δολοφονία πριν λίγους μήνες του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα που επέστρεφε νύχτα από τη δουλειά του, ενάντια στη νεολαία που αγωνίζεται για το μέλλον της, ενάντια στους εξαθλιωμένους από τη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική και
ποτέ, βεβαίως, ενάντια στους ισχυρούς της χώρας. Αποτελούν το πιο ισχυρό και βαρύ όπλο του συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους και τον αγωνιζόμενο λαό.

Καμία ανοχή, λοιπόν, στους φασίστες-ναζιστές και στους αποδεδειγμένα δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα νησιά μας να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, απομονώνοντας τους φασίστες-ναζιστές της Χρυσής Αυγής, και συλλογικά και οργανωμένα να αγωνιστούν για την ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και το λαό. Να αγωνιστούν για να μην περάσουν τα φασιστικά-ναζιστικά σχέδιά τους που θα σκλαβώσουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλο το λαό.
  • ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
  • ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  • ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Σύρος, 18/09/2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου