Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα της τοπικής Γενικής Συνέλευσης Σύρου ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων ενάντια στην δολοφονική επίθεση της Χ.Α. στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ


Ψήφισμα της τοπικής Γενικής Συνέλευσης Σύρου ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων 
ενάντια στην δολοφονική επίθεση της Χ.Α. στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
 Η τοπική ΓΣ Σύρου της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων καταγγέλλει την ύπουλη και δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής χτες το βράδυ στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή". Από τη δολοφονική επίθεση υπήρξαν εννιά τραυματίες στελέχη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.

Ο τρόπος που έδρασαν και τα εργαλεία της επίθεσης -με αυτοκίνητα και μηχανάκια βγήκαν από τα γύρω στενά και ύπουλα επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα- αποδεικνύουν το δολοφονικό χαρακτήρα της επίθεσης.
Ανάμεσα στους χρυσαυγίτες, ορισμένοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, άλλοι με κράνη και άλλοι με μπλούζες, ήταν οι επικεφαλής τους, γνωστοί φασίστες και τραμπούκοι του Περάματος, Πανταζής και Καστρινός.
Η χτεσινή δολοφονική επίθεση επιβεβαιώνει το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Η επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ που ανάμεσα τους ήταν και στελέχη του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που η δράση τους αποτελεί καρφί στο μάτι της εργοδοσίας, επιβεβαιώνουν το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους.
13/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου