Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία των δολοφόνων της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής», από Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΝΑ (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου)


Καταγγελία των δολοφόνων της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής»

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΝΑ (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) καταγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου μουσικού και μεταλλεργάτη, χτες στο Κερατσίνι από τους θρασύδειλους φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.


Οι ίδιοι μπράβοι της εργοδοσίας, μια βδομάδα μετά την οργανωμένη δολοφονική επίθεση σε βάρος μελών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ , προκειμένου, κατά την δήλωσή του εκπροσώπου τους Κασιδιάρη «να καθαρίσουν το Πέραμα από το καρκίνωμα του ΠΑΜΕ», λίγες μέρες μετά την τραμπούκικη επίθεση στους συγγενείς των θυμάτων του Μελιγαλά από τη Ναζιστική θηριωδία, άρχισαν και τις εκτελέσεις κοινωνικών αγωνιστών.
 
Είχαν προηγηθεί μια σειρά δολοφονικές επιθέσεις σε ανήμπορους μετανάστες και κοινωνικούς αγωνιστές, προφανώς για να εκπαιδευτούν τα καθάρματα των ταγμάτων εφόδου που διαθέτει η ναζιστική οργάνωση.
 
Τα μεταφερόμενα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν όλους εκείνους που αγωνίζονται , όλους εκείνους που αντιστέκονται για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, όλους εκείνους που δεν σκύβουν το κεφάλι για να περάσει η βάρβαρη πολιτική συγκυβέρνησης - εργοδοσίας – Ευρ. Ένωσης .
 
Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής, τα μεταφερόμενα Τάγματα Εφόδου, χτυπούν σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου.
 
Οι ναζιστές δολοφόνοι αυτοπαρουσιάζονται αλλά και προβάλλονται από τους μηχανισμούς των αφεντικών τους ως δήθεν αντισυστημική δύναμη , ενώ υπηρετούν με τον με τον καλύτερο τρόπο τα αφεντικά τους , βιομηχάνους και εφοπλιστές.
 
Δεν θα τους περάσει. Ο λαός, το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα, έχει την δύναμη να τους τσακίσει.
 
Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά. 
 
Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και την σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Καμιά ανοχή στον φασισμό και το σύστημα που τον «γεννάει» !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου