Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Απόφαση της Γ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Π.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ)

Μετά από Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ.  (Συλλόγου Αιρετής ΠΝΑ, ΠΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 08-11-2012 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:  
·        Πραγματοποίηση τρίωρης Στάσης Εργασίας την Πέμπτη 08-11-2012 από 12:00 έως τέλος του ωραρίου. (Με την τρίωρη στάση εργασίας ματαιώθηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και διαγωνισμός προμήθειας).
·        Καταλήψεις των κτηρίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων την Παρασκευή 09-11-2012.
·        Νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 12-11-2012 στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας (πλατεία Τσιροπινά).

Επίσης :
·        Καλούμε τις ηγεσίες της Γ.Σ.Ε.Ε. ,της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.  να προκηρύξουν άμεσα ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, μέχρι να πάρουν πίσω το νέο πακέτο μέτρο που εξαθλιώνει τους εργαζομένους και διαλύει τη χώρα.
·        Απευθύνουμε για ακόμη μια φορά κάλεσμα στην πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως έμπρακτη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά μας, αλλά και για να αναδείξει ότι αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό, να κλείσει από την Παρασκευή 08-11-2012 επ’ αόριστον τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, μέχρι να αποσυρθούν τα μέτρα . Επίσης να ζητήσει από την ΕΝ.ΠΕ να προχωρήσει  σε αντίστοιχες κινήσεις (πρόσφατα έκλεισαν Δήμοι σε όλη την Ελλάδα) ασκώντας επιτέλους ουσιαστική πίεση για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα που διαλύουν και την Αυτοδιοίκηση.
·        Καλούμε τους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού των Π.Ε. Κυκλάδων σε ταυτόχρονο κλείσιμο των καταστημάτων τους και να ζητήσουν από την Κ.Ε.Δ.Ε. σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις.
·        Ζητάμε από του Βουλευτές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να συνειδητοποιήσουν την ατομική τους ευθύνη και να μην προβούν σε ολοκλήρωση της καταστροφής, έστω και την ύστατη στιγμή, με άρση της εμπιστοσύνης τους προς την Κυβέρνηση και τη μη ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2013, ο οποίος είναι και η ταφόπλακα της χώρας.
Καλούμε τα μέλη μας να συσπειρωθούν γύρω από το Σύλλογο, για μαζική συμμετοχή και κλιμάκωση του αγώνα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου